На Закарпатті вчителька склала ЗНО на 200 балів

На Закарпатті вчителька склала ЗНО на 200 балів

Фото
Укрінформ
Репетирорка з Мукачева на Закарпатті Ганна Федосеєва отримала обласну відзнаку за експеримент: вона склала ЗНО з хімії та біології на 200 балів, аби довести учням, що скласти ЗНО на найвищий бал — просто і можливо.
Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Мене здивувало, коли після публікації результатів ЗНО я дізналася, що одною з 4-х двохсотбальників, що складали ЗНО цьогоріч, стала мешканка Мукачева Ганна Федосєєва, за фахом — вчителька інформатики, хімії та права, доцент Донецького університету, в минулому — мешканка Макіївки Донецької області. Ми вирішили відзначити експеримент пані Ганни і нагородити її разом із випускниками закарпатських шкіл, яких традиційно нагороджуємо в Закарпатській ОДА за найвищий бал зі ЗНО швейцарськими годинниками та ручками “Паркер”, - розповіла директор департаменту освіти і науки Закарпатської ОДА Ганна Сопкова.

Відтак, Федосеєву нагородили пам'ятною відзнакою “Мудра сова”.

“У моєму житті було безліч іспитів, а от ЗНО ніколи складати не доводилось, і всі мої розповіді учням були не про власний досвід. Тож цього року я вирішила це виправити і скласти ЗНО особисто, побачити усі моменти організації, проведення іспиту і довести, що в складанні ЗНО на 200 балів нема нічого надскладного і недосяжного” - сказала Федосеєва в коментарі Укрінформу.

Читайте також: Мільйон за лідерство в ЗНО: Львівський фізико-математичний ліцей отримав від міста премію

Решта переможців з написання ЗНО на Закарпатті — це випускники сільських загальноосвітніх шкіл - Аделіна Федак, випускниця Лучківської ЗОШ (Мукачівщина) та Валерія Кашмей, випускниця Великоберезнянської гімназії. Обидві дівчини стали студентками, Аліна Федак навчатиметься у Національному медуніверситеті ім. Богомольця, а Валерія Кашмей - в Буковинському університеті.

Фото: www.facebook.com/Федосєєва Ганна

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-