Двох загиблих у

Двох загиблих у "Токіо Стар" досі не упізнали - поліція

Укрінформ
Експерти Одеського обласного бюро судмедекспертизи поки офіційно не встановили особи двох із дев'яти загиблих під час пожежі в готелі "Токіо Стар". Тривають заходи з ідентифікації дитини та чоловіка.
Про це повідомила 21 серпня кореспонденту Укрінформу заступник очільника відділу комунікацій Одеського главку Нацполіції Світлана Білецька, пославшись на керівника Одеського обласного бюро судово-медичної експертизи.

"Станом на 21 серпня не вдається ідентифікувати особи двох загиблих - чоловіка і дитини. Експерти підтвердили, що загинула жителька Сумської області, 1977 року народження. Загиблу дружину опізнав її чоловік, що прибув з нею до Одеси на відпочинок і зараз перебуває в лікарні. Однак стан тіла загиблої дитини такий, що офіційно ідентифікувати її особу можна лише після проведення генетичної експертизи", - зазначила Білецька.

Так само не ідентифіковано особу загиблого чоловіка, хоча його обличчя не обгоріло - родичі можуть опізнати. Однак поки що ніхто не звернувся до органів внутрішніх справ з приводу зниклого громадянина, додала речниця поліції.

Білецька також прокоментувала пост у Facebook директора Сумської школи №12 Ірини Губської, за словами якої під час пожежі в готелі «Токіо Стар» згоріла 10-річна учениця цієї школи разом з обома батьками.

"Наразі експерти не мають достатніх підстав, щоб підтвердити смерть школярки із Сум. А особу загиблої жінки опізнав її чоловік, що зазнав опіків і перебуває в одеській лікарні. Тому можемо констатувати, що станом на 21 серпня ідентифіковано семеро із дев'яти загиблих", - уточнила речниця поліції.

Як повідомлялося, експерти ідентифікували, що серед загиблих - молода пара з Балти Одеської області (юнака та дівчину вже поховали), двоє жителів Києва (23 і 24 роки), жінка із Сумської області, житель Дніпра і громадянка Австралійського Союзу.

Пожежа у готелі «Токіо Стар» забрала життя дев’ятьох людей, ще 10 пожильців отримали опіки й були госпіталізовані. Троє пацієнтів ще перебуваютьу лікарні.

Читайте також: Суд відправив власника "Токіо Стар" у СІЗО — без права на заставу

Власникові готелю Вадиму Чорному повідомлено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинили загибель людей). Київський райсуд Одеси санкціонував його арешт на 60 діб без права внесення застави.

Раніше Укрінформ повідомляв, що ідентифіковано 8 із 9 загиблих. Серед загиблих називали мешканку Сум і її 10-річну доньку, молоду пару (17 і 18 років) з м. Балти Одеської області, двох мешканців Києва (23 і 24 роки), 60-літнього жителя Дніпра та 73-річну громадянку Австралії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-