Смертельна ДТП у Харкові: суд заарештував водія фури

Смертельна ДТП у Харкові: суд заарештував водія фури

Укрінформ
Київський райсуд міста Харкова обрав запобіжний захід - тримання під вартою без права внесення застави водію фури, підозрюваному у спричиненні ДТП, в якій загинули троє людей.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції в Харківській області.

"Київський районний суд Харкова обрав підозрюваному у ДТП 3 серпня у місті Люботин, де загинуло троє осіб, тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що 50-річний водій вантажівки Renault не надав перевагу у русі автомобілю ВАЗ 2112. Водій легковика застосував гальмування, однак уникнути зіткнення транспортних засобів не вдалося. Від отриманих травм 56-річний водій та двоє пасажирів легковика - 22-річний чоловік та його 21-річна дружина загинули на місці.

Читайте також: Стрілянина у Кирилівці: підозрюваних відпустили під домашній арешт без браслетів

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-