Аваков особисто контролюватиме розслідування щодо глави поліції Дніпропетровщини

Аваков особисто контролюватиме розслідування щодо глави поліції Дніпропетровщини

Укрінформ
За фактом подій навколо дорожнього інциденту, що стався у 2018 році в Дніпропетровській області за участю водія очільника обласної поліції, розпочато службове розслідування, яке перебуває під контролем глави МВС Арсена Авакова.

Про це повідомляється на сайті Нацполіції.

"27 липня в засобах масової інформації з'явилося відео, яке викликало резонанс в суспільстві. Детальні обставини події, яка мала місце в м.Дніпро за участю водія керівника ГУНП в Дніпропетровській області, будуть встановлені під час службового розслідування", - йдеться у повідомленні.

У Нацполіції запевнили, що про перебіг перевірки та її результати громадськість та представники засобів масової інформації будуть сповіщені в найкоротший термін.

Читайте також: Зеленський вимагає від Авакова негайно звільнити главу поліції Дніпропетровщини

"Для всебічної та об’єктивної перевірки хід розслідування перебуватиме під контролем міністра внутрішніх справ Арсена Авакова", - наголосили у відомстві.

Раніше Президент Володимир Зеленський зажадав негайного звільнення Віталія Глуховері з посади начальника Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області через дорожній інцидент, що стався у 2018 році. Так глава держави відреагував на відео з подробицями інциденту, що з'явилося у соцмережах.

Як повідомляв Укрінформ, Державне бюро розслідувань (ДБР) зареєструвало кримінальне провадження стосовно можливого перевищення повноважень начальником Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області під час дорожнього інциденту у 2018 році.

За інформацією ДБР, 12 вересня 2018 року патрульні поліцейські зупинили автомобіль марки Range Rover, водій якого порушив правила дорожнього руху. За кермом автомобіля перебував водій керівника ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області. Під час спілкування з патрульними водій, імовірно, зателефонував очільнику поліції області. Після дзвінка на місце інциденту прибули працівники спецпідрозділу «КОРД» та затримали патрульних поліцейських.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-