У Коломиї відкрили ізолятор тимчасового тримання за європейськими стандартами

У Коломиї відкрили ізолятор тимчасового тримання за європейськими стандартами

Укрінформ
На Прикарпатті, у місті Коломия, відкрили ізолятор тимчасового тримання (ІТТ) за європейським стандартами. Усі камери на 3-х осіб облаштовані санвузлами, телевізорами і необхідними меблями.

Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області.

«У Коломиї, після ремонту, відкрили перший облаштований за європейськими стандартами ізолятор тимчасового тримання. В ізоляторі 8 камер, у кожній з яких можуть утримуватися від 1 до 3 осіб. Крім того, в ньому є медичний кабінет і кімната для побачень. Усі камери обладнано санвузлом, необхідними меблями та телевізором», - йдеться в повідомленні.

За інформацією, ізолятор тимчасового тримання розрахований на 18 осіб. В охоронній системі закладу використано сучасне технічне обладнання, яке дозволяє ефективно організувати цілодобове відеоспостереження, зв’язок і пожежну сигналізацію. Гаряче водопостачання та опалення камер забезпечує автономна котельня. Затриманих забезпечуватимуть триразовим харчуванням.

Читайте також: У Харкові та передмісті підірвали два банкомати

Окрім того, працівникам нового ІТТ для роботи виділено службове авто Ford Transit.

Відомо, що Коломийський ізолятор тимчасового тримання вдалося відремонтувати завдяки співпраці поліції та місцевої влади в рамках програми профілактики злочинності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-