Енергетики повністю відновили електропостачання Кривого Рогу

Енергетики повністю відновили електропостачання Кривого Рогу

Укрінформ
У Кривому Розі енергетики повністю завершили роботу з ліквідації наслідків буревію. Світло повернули в будинки понад 52 тисяч абонентів.

Про це повідомили у пресслужбі ДТЕК «Дніпровські електромережі».

«Обсяг пошкоджень був дійсно колосальним. Такого не пам’ятають навіть старожили. Аби швидше повернути світло в будинки городян, ми працювали в цілодобовому режимі. До середини минулого тижня в нас залишалися вже тільки точкові пошкодження. Зараз всі роботи з відновлення закінчені. І я дуже вдячний всім своїм колегам із сусідніх районів, які в цей складний період підставили своє плече і допомогли впоратися з надзвичайною ситуацією. Зараз всі наявні заявки від городян, за нашими даними, закриті. Якщо хтось залишився без уваги – дайте знати. І спасибі всім городянам за витримку і розуміння", – сказав директор Криворізьких міських електромереж Геннадій Вередін.

У ДТЕК «Дніпровські електромережі» відзначають, що місто вперше за свою історію зазнало настільки масштабних руйнувань через негоду. Для ліквідації наслідків стихії були задіяні аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі не тільки з Кривого Рогу, але з інших районів.

Щодня в місті працювали до 150 чоловік в складі 33 бригад енергетиків Криворізького, Нікопольського, Апостолівського, Широківського, Томаківського, П’ятихатського, Солонянського, Криничанського, Підгороднянського, Магдалинівського, Царичанського районів та міста Дніпро. Велику допомогу у відновленні електропостачання криворіжцям надали спеціалізовані бригади енергетиків ПАТ «Південний ГЗК», ТОВ «НВК Криворіжелектромонтаж».

Читайте також: Нафтогаз має закачати у сховища 20 мільярдів кубів, аби не підвищувати ціну - Гройсман

Як повідомляв Укрінформ, 2 липня у Кривому Розі внаслідок негоди було знеструмлено декілька районів міста. Станом на 10 липня 933 адреси залишалося без електропостачання. У зв’язку з цим за останні декілька днів мешканці Кривого Рогу виходили на акції протесту з метою привернути увагу до цієї проблеми.

За фактом несвоєчасного відновлення постачання електроенергії поліція м. Кривий Ріг відкрила кримінальне провадження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-