Приймальню Бойка у Харкові облили червоною фарбою

Приймальню Бойка у Харкові облили червоною фарбою

Фото
Укрінформ
Поліція Харкова проводить перевірку інформації про пошкодження приймальні одного з народних депутатів України.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

“Відповідно до заяви керівника приймальні, невідомі особи облили червоною фарбою фасад, двері та вікна приміщення”, - йдеться в повідомленні.

За даними правоохоронців, інформація про даний факт надійшла до служби “102” у неділю, 30 червня, о 09.30.

Читайте також: У Харкові потрощили громадську приймальню Бойка

“На місце події виїхала слідчо-оперативна група Київського відділу поліції. Інформація внесена до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян. Перевірка триває”, - зазначили в поліції, однак не уточнили, приймальну якого саме депутата пошкодили.

Фото: Андрій Лесик/ФБ

Водночас екс-депутат Харківської міськради Андрій Лесик повідомив у Facebook, що невідомі знову напали на офіс «Опозиційної платформи - за життя», де розташовується громадська приймальна народного депутата, співголови партії "Опозиційна платформа - за життя" Юрія Бойка.

“На офіс «Опозиційної платформи - за життя» в Харкові знову напали. Ми навіть не встигаємо ліквідувати наслідки від минулого погрому”, - написав Лесик і оприлюднив фотографії офісу, облитого червоною фарбою.

Як повідомляв Укрінформ, раніше, 27 червня, у Харкові невідомі розбили скло в громадській приймальні депутата Бойка на вулиці Харківська набережна та закидала будівлю кульками, наповненими речовиною, схожою на зеленку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-