Напад на відеооператора в Харкові: підозрюваному вдягнули браслет

Напад на відеооператора в Харкові: підозрюваному вдягнули браслет

Укрінформ
Чоловіку, якого підозрюють у нападі на відеооператора Вадима Макарюка у Харкові 7 червня, надягли електронний браслет.

"Поліцією Харкова виконано рішення суду щодо застосування до підозрюваного електронного засобу контролю", - зазначили у відомстві.

У поліції нагадали, що 12 червня Київський райсуд Харкова обрав 26-річному харків’янину, який підозрюється у нападі на оператора, запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту до 10 серпня із застосуванням електронного засобу контролю.

"Виконання рішення суду забезпечує Основ'янський відділ поліції. Судове рішення працівники підрозділу отримали 13 червня", - зазначили у поліції.

У поліції наголосили, що для належного виконання рішення суду було здійснено документальну процедуру оформлення запиту на отримання електронного браслета, яка регламентована відповідними нормативними документами.

У свою чергу, впродовж цього часу нагляд за дотриманням рішення суду здійснював дільничний офіцер поліції, який відвідував підозрюваного за місцем проживання.

"Сьогодні, 14 червня, електронний засіб контролю до підозрюваного було застосовано", - поінформували у поліції.

Уточнюється, що цілодобовий контроль за місцем перебування підозрюваного здійснює спеціальний відділ ГУНП в Харківській області.

Читайте також: Побиття оператора на "Барабашово": підозрюваного відправили під домашній арешт

Як повідомлялося, 7 червня під час конфлікту на території ТЦ "Барабашово" невідомі заподіяли тілесні ушкодження 36-річному оператору одного з харківських телеканалів та заволоділи його відеокамерою. Лікарі діагностували в потерпілого геморагічний інсульт, що стався внаслідок крововиливу в мозок після побиття.

Раніше поліція інформувала, що на території ринку "Барабашово" стався конфлікт між активістами "Національного корпусу", підприємцями ринку та його охороною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-