Через негоду Херсонщину знову підтопило

Через негоду Херсонщину знову підтопило

Укрінформ
Унаслідок проходження інтенсивних опадів стався повторний підйом рівня води, у результаті підтоплено десятки будинків, господарські споруди та сільськогосподарські ділянки.
Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

“13 червня внаслідок проходження інтенсивних опадів стався повторний підйом рівня води (0,2 – 0,5 м) у селищі Нова Маячка Олешківського району, внаслідок чого підтоплені 69 житлових будинків, 252 господарські споруди та 126 сільськогосподарських ділянок. Станом на 7 годину 14 червня залишаються підтопленими 59 житлових будинків, 240 господарських споруд, 126 сільськогосподарських ділянок”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що для відкачування води залучено 70 чол. та 17 од. техніки, з них від ДСНС 19 чол. особового складу та 10 од. техніки, 36 чол., 2 од. техніки Збройних сил України, 5 чол. та 2 насосні станції облводгоспу, 10 чол. та 3 од. техніки місцевого населення. Протягом доби відкачано 12 тис. м3 води (всього з початку робіт 45 тис. 300 м3).

Читайте також: Мешканці підтопленого села на Херсонщині перекрили трасу

Додатково проводиться укладання тимчасового металевого трубопроводу діаметром 150 мм на відстань понад 3,5 км за межі населеного пункту для відводу відкачаної води.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-