У Карпатах селяни заблокували дорогу, де загинули білоруські туристи

У Карпатах селяни заблокували дорогу, де загинули білоруські туристи

Відео
Укрінформ
В Івано-Франківській області, у селі Ільці, що у Верховинському районі, селяни заблокували дорогу Р-24. Вимога – ремонт автошляху та мосту.
Про це повідомив журналіст Андрій Боєчко, передаючи стрім з місця події.

«…Починаю пряму трансляцію блокування дороги Р-24 в селі Ільці під Верховиною. Жителі сіл Дземброня, Зелене, Шибене та Бистрець заблокують трасу, аби привернути увагу до проблем горян. Хто має можливість - долучайтеся!», - написав Боєчко.

За його інформацією, саме на цій дорозі місяць тому загинули туристи з Білорусі, коли їхній автомобіль зірвався в ущелину.

Раніше журналіст показав місцевий міст, якому понад 80 років. Через дощі, стверджує, «він прогнив і у будь-який момент може впасти». Активісти стверджують, що перекриття дороги буде безстроковою акцією протесту, а тому просять туристів врахувати це перед приїздом в Карпати.

Читайте також: Жителі передмістя Одеси не пропускають через своє село фури до порту

Автошля́х Р 24 — автомобільний шлях регіонального значення у Івано-Франківській, Тернопільській і Хмельницькій областях. Він проходить територією Верховинського, Косівського, Коломийського, Городенківського, Заліщицького, Борщівського, Чемеровецького і Кам'янець-Подільського районів. На своїй протяжності долає два перевали: Кривопільський та Буковецький та перетинає річку Дністер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-