На Дніпропетровщині підліток випадково поцілив з пістолета у брата

На Дніпропетровщині підліток випадково поцілив з пістолета у брата

Укрінформ
У Вільногорську на Дніпропетровщині 15-річний підліток з пістолета, який стріляє гумовими кулями, випадково поцілив у голову 8-річному братові.

Про це повідомив у Facebook перший заступник глави Національної поліції - начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін.

"Вчора ввечері у Вільногірську Дніпропетровської області у будинку подружжя 15-річний син під час дитячих пустощів пострілом з пістолета, призначеного для пострілів гумовими кулями, поранив у голову свого восьмирічного брата, який був госпіталізований", - йдеться у повідомленні.

За словами Аброськіна, старший хлопець після цього втік з дому.

Заступник глави Нацполіції додав, що також за останню добу втопилося двоє дітей: 2004 р.н. та 2008 р.н. в Івано-Франківській та Львівській областях. Він закликав дорослих бути уважнішими і берегти дітей.

Читайте також: За загибель 5-річної дитини буде політична і кримінальна відповідальність — Зеленський

Як повідомили у поліції Дніпропетровської області, за фактом поранення хлопчика відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ст.125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). Стосовно батька хлопчика відкрито кримінальне провадження за фактом незаконного зберігання незареєстрованої зброї (ч. 1 ст. 263).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-