Вбивство 5-річного хлопчика: Гройсман вимагає жорсткого покарання

Вбивство 5-річного хлопчика: Гройсман вимагає жорсткого покарання

Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман наполягає на жорсткому покаранні винних у смерті 5-річного хлопчика, який отримав поранення у Переяслав-Хмельницькому.

Про це глава уряду написав у Facebook.

“Винні у смерті хлопчика з Переяслава-Хмельницького мають бути жорстко покарані. Жодних виправдань тут бути не може. Щирі співчуття батькам”, - зазначив Гройсман.

Читайте також: Помер хлопчик, поранений поліцейськими на Київщині

Як повідомляв Укрінформ, 31 травня до реанімаційного відділення КНП «Переяслав-Хмельницька ЦРЛ» доставили хлопчика із тілесними ушкодженнями у вигляді закритої черепно-мозкової травми, забою головного мозку, внутрішньо-мозкової гематоми, перелому скроневої кістки.

3 червня дитина померла.

Поліцейські встановили, що 31 травня близько 16 години четверо неповнолітніх дітей гуляли поруч місця свого проживання. Під час відпочинку 5-річний хлопчик з необережності послизнувся та впав на асфальтобетонне покриття та камінь, внаслідок чого отримав травму голови.

Водночас у прес-службі ДБР уточнили, що згідно з проведеним оперативним втручанням медпрацівників було встановлено наявність у хлопчика проникаючих вогнепальних тілесних ушкоджень голови.

У поліції зазначали, що вжитими заходами слідчих та оперативних працівників поліції вдалося встановити обставини події, виявити предмети та інші речові докази, які можуть свідчити про те, що дитина отримала травму голови внаслідок випадкового пострілу.

Двоє підозрюваних у важкому пораненні 5-річного хлопчика в Переяслав-Хмельницькому затримані поліцією в порядку статті 208 КПК. Це поліцейські, які під час скоєного перебували поза службою, без табельної зброї, у стані алкогольного сп‘яніння.

В подальшому усі зібрані докази та свідчення будуть передані за підслідністю в ДБР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-