Помер хлопчик, поранений поліцейськими на Київщині

Помер хлопчик, поранений поліцейськими на Київщині

Укрінформ
Хлопчик, у пораненні якого на Київщині підозрюють правоохоронців, помер у лікарні.

Цю інформацію Укрінформу підтвердив речник поліції Київщини Микола Жукович.

"Це так", - сказав Жукович.

У Київській міській державній адміністрації Укрінформу також підтвердили смерть дитини.

“Так, на жаль, хлопчик помер”, - сказали в КМДА.

Як повідомляв Укрінформ, 31 травня до реанімаційного відділення КНП «Переяслав-Хмельницька ЦРЛ» доправили хлопчика із тілесними ушкодженнями у вигляді закритої черепно-мозкової травми, забою головного мозку, внутрішньо-мозкової гематоми, перелому скроневої кістки.

Поліцейські встановили, що 31 травня близько 16 години четверо неповнолітніх дітей гуляли поблизу місця свого проживання. Під час відпочинку 5-річний хлопчик з необережності послизнувся та впав на асфальтобетонне покриття та камінь, внаслідок чого дістав травму голови.

Водночас у прес-службі ДБР уточнили, що згідно з проведеним оперативним втручанням медпрацівників було встановлено наявність у хлопчика проникаючих вогнепальних тілесних ушкоджень голови.

У поліції зазначали, що вжитими заходами слідчих та оперативних працівників поліції вдалося встановити обставини події, виявити предмети та інші речові докази, які можуть свідчити про те, що дитина зазнала травми голови внаслідок випадкового пострілу.

Двоє підозрюваних у тяжкому пораненні 5-річного хлопчика в Переяславі-Хмельницькому затримані. Це поліцейські, які під час скоєного перебували не на службі, без табельної зброї, у стані алкогольного сп‘яніння. Затримані перебувають у відділку поліції, де з ними проводять першочергові слідчі дії.

Надалі усі зібрані докази та свідчення будуть передані за підслідністю в ДБР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-