Під час сутичок біля Одеського медуніверситету постраждали 28 осіб

Під час сутичок біля Одеського медуніверситету постраждали 28 осіб

Відео
Укрінформ
Унаслідок сутичок у понеділок біля Одеського національного медичного університету постраждали 28 людей.

Про це повідомляє прес-служба МОЗ у Facebook

"26 дорослих отримали медичну допомогу амбулаторно. Ще одного дорослого і одну дитину госпіталізували в стані середньої важкості", - повідомляє МОЗ з посиланням на Одеський центр екстреної медицини і медицини катастроф.

Як повідомляв Укрінформ, під час штовханини біля адмінбудівлі Одеського національного медуніверситету, яку правоохоронці пов'язують зі зривом засідання наглядової ради вишу, зазнав тілесних ушкоджень один з поліцейських.

Зазначається, що до поліції було доставлено 43 особи.

Читайте також: Під час сутичок біля Одеського медуніверситету травмували поліцейського

Як повідомлялося, до будівлі ректорату ОНМедУ, яка була заблокована прихильниками колишнього ректора Запорожана, 3 червня вдалося зайти членам Наглядової ради ОНМедУ, щоб провести позачергове засідання. Однак невдовзі до адмінбудівлі потрапила велика група осіб спортивної статури у капюшонах та масках, які розпилили у приміщенні сльозоточивий газ.

За словами прес-секретаря вишу Ярослави Вітко, через це засідання довелось перервати, члени ради та працівники адміністрації покинули адмінбудівлю, в якій залишились тільки правоохоронці.

За словами радника очільника Одеського главку Нацполіції Руслана Форостяка, поліція надає правову кваліфікацію численним правопорушенням, до яких вдавались учасники конфлікту, зокрема, "вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ознаками ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-