Муніципальні послуги: експерти «U-LEAD з Європою» проведуть тренінги для ОТГ

Муніципальні послуги: експерти «U-LEAD з Європою» проведуть тренінги для ОТГ

Децентралізація
Укрінформ
В рамках Програми «U-LEAD з Європою» у 2019 році в Україні відбудеться низка тренінгів, на яких представників об'єднаних територіальних громад навчатимуть новим методам впровадження різноманітних муніципальних послуг.

Про це в коментарі Укрінформу розповів директор Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» від Німецького товариства міжнародного співробітництва Бастіан Файгель.

"Ми будемо проводити багато тренінгів на основі спеціально розроблених матеріалів, які допомагатимуть всім громадам стати спроможними надавати високоякісні муніципальні послуги", - зазначив Файгель.

За його словами, експерти програми активно співпрацюють з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України і з іншими партнерами задля просування реформи децентралізації в регіонах та збільшення кількості ОТГ. Він підкреслив, що Програма «U-LEAD з Європою» сприятиме подальшому розвитку реформи децентралізації в Україні шляхом організації різноманітних заходів в уже існуючих громадах.

Читайте також: Зубко закликав усі ОТГ провести плогінг до дня охорони довкілля

Нагадаємо, що Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» реалізовується з 2016 року.

ЇЇ спільно фінансують Європейський Союз та його країни-члени: Данія, Естонія, Німеччина, Польща та Швеція. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-