Хлопчику, пораненому поліцейськими, не змогли витягнути кулю з голови

Хлопчику, пораненому поліцейськими, не змогли витягнути кулю з голови

Укрінформ
Бабуся п'ятирічного хлопчика, у якого поліцейські стріляли в Переяславі-Хмельницькому, повідомила, що дитині зробили операцію, і пообіцяла, що сім'я домагатиметься того, щоб кривдники дитини опинилися у в'язниці.

Про це вона повідомила в інтерв'ю Громадскому.

"Однозначно, вони сидітимуть. Ми не допустимо, щоб вони вийшли або під заставу, або щоб взагалі їх виправдали. Такому виправдання немає. Я ще розумію, якщо аварія. Але просто напитися і таке зробити ....", - зазначила Олександра Тлявова.

За її словами, начальник місцевого райвідділу поліції приїжджав в реанімацію до дитини, і казав, що патрульні, які завдали дитині тяжких травм, визнають свою провину.

"…але вони такі п'яні, що вони не знають, хто це зробив. Вони були без свідомості п'яні. Просто розважалися", - обурилася жінка.

Читайте також: Поліцейським, які поранили хлопчика, повідомили про підозру

Вона зазначила, що стан її онука дуже складний, йому зробили операцію відразу після того, як привезли до лікарні 1 червня.

"Черепна коробка повністю роздроблена. Куля відрикошетила, побила всю черепну коробку і застрягла у мозку. Її не можуть дістати і вона, ймовірно, там так і залишиться. Зробили трепанацію, прибрали всі ці кістки та повністю все повичищали", - сказала бабуся пораненої дитини.

Читайте також: На Київщині стріляли у малолітню дитину, ДБР підозрює поліціянтів

Тлявова повідомила, що люди їм жертвують кошти, і висловила надію, що грошей вистачить на реабілітацію онука.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-