На Київщині стріляли у малолітню дитину, ДБР підозрює поліціянтів

На Київщині стріляли у малолітню дитину, ДБР підозрює поліціянтів

Укрінформ
Державне бюро розслідувань запідозрило двох працівників Переяслав-Хмельницького відділу поліції у стрільбі по 5-річній дитині на Київщині.

Про це повідомили у прес-службі ДБР.

Згідно з інформацією, 31 травня у реанімаційне відділення лікарні в Переяслав-Хмельницькому доставили 5-річного хлопчика з тяжкими травмами голови. Медпрацівники виявили в дитини сліди вогнепальних поранень.

Неподалік місця проживання дітей, за 70-150 метрів від місця інциденту, правоохоронці виявили гільзи від патронів Флобера.

«Встановлено, що до нанесення вогнепальних тяжких тілесних ушкоджень дитині можуть бути причетними два працівники Переяслав-Хмельницького ВП ГУ НП в Київській області», — повідомили в ДБР.

Читайте також: Стрілянина у США: кількість жертв збільшилася до 12

Зазначається, що зараз проводиться досудове розслідування за фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Слідчі ДБР проводять обшуки за місцем проживання поліціянтів, в ході яких вилучено патрони.

«Слідчими ДБР готується затримання двох поліціянтів у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, а також повідомлення про підозру у вчиненому замаху на умисне вбивство малолітньої дитини та обрання запобіжного заходу», — наголосили у відомстві.

Крім того, в поліції Київської області заявили, що в ході оперативних заходів правоохоронці встановили, що травму 5-річна дитина отримала «внаслідок випадкового пострілу».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-