На хабарі погорів інспектор прикордонної служби з Буковини - СБУ

На хабарі погорів інспектор прикордонної служби з Буковини - СБУ

Укрінформ
Співробітники СБУ викрили на систематичному одержанні хабарів дільничого інспектора військового містечка “Кельменці” Чернівецького прикордонного загону.

Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України.

“Оперативники спецслужби встановили, що старшина налагодив механізм одержання неправомірної вигоди від місцевого мешканця за безперешкодне переправлення через держаний кордон з Республікою Молдова поза митними пунктами пропуску лікарських засобів, анаболічних препаратів та спортивного харчування”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У мерії Одеси проходять обшуки: на хабарі викрили чиновників

Зазначається, що правоохоронці затримали військовослужбовця на центральній вулиці Кельменців під час отримання чергової частини хабаря у розмірі 1200 доларів.

У рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України зловмиснику оголошено про підозру.

Тривають слідчі дії.

Читайте також: Заступника мера Василькова викрили на хабарі

Як повідомлялося, напередодні викритому СБУ спільно з ДБР та військовою прокуратурою на одержанні хабара у розмірі тисяча сто американських доларів посадовцю цього ж прикордонного загону, який діяв за аналогічною схемою, оголошено про підозру у скоєнні злочину.

Наразі вирішується питання щодо обрання міри запобіжних заходів обом затриманим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-