У мерії Одеси проходять обшуки: на хабарі викрили чиновників

У мерії Одеси проходять обшуки: на хабарі викрили чиновників

Укрінформ
Співробітники Департаменту захисту економіки Нацполіції і Генеральної прокуратури України здійснюють обшуки в департаменті комунальної власності Одеської міськради на Артилерійській вулиці. Одній із чиновниць стало зле, викликали "швидку".

Про це повідомили кореспонденту Укрінформу в Департаменті захисту економіки НПУ.

"Правоохоронці викрили посадовців департаменту міськради у причетності до хабарництва. Наразі проводяться першочергові слідчі дії", - зазначили у прес-службі ДЗУ.

Подробиць щодо фактів, які стали приводом для відкриття кримінальноого провадження, не надають. Вхідні двері адмінбудівлі закрито, поліцейські пропустили всередину лише бригаду медиків та адвоката.

Читайте також: Детективу вручать підозру за бездіяльність НАБУ у справі Укроборонпрому - Луценко

Як повідомлялося, раніше правоохоронцями, що здійснили обшуки в департаменті комунальної власності, було розпочато кримінальне провадження за фактами заволодіння посадовцями багатомільйонними бюджетними коштами Одеси під час придбання будівлі колишнього заводу «Краян». У цьому департаменті тоді вилучили жорсткий диск комп’ютера та пакет документів, на підставі яких на лаві підсудних опинилась група чиновників мерії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-