У Коломиї убили місцевого мецената з дружиною - ЗМІ

У Коломиї убили місцевого мецената з дружиною - ЗМІ

Фото
Укрінформ
У Коломиї Івано-Франківської області убили юриста і мецената Михайла Петріва та його дружину.

Про це повідомляє Дzеркало Media.

"У Коломиї вбили відомого мецената Михайла Петріва разом з дружиною", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у виданні, будинок подружжя підпалили. Повідомлення до пожежників поступило о 19:50. За непідтвердженою інформацією, у Петріва з дружиною виявили вогнепальні поранення. Їхніх дітей під час трагедії вдома не було. 

Згодом відділ комунікації поліції Івано-Франківської області повідомив, що вважають винним чоловіка. За версією правоохоронців, він убив дружину, підпалив будинок і наклав на себе руки.

"Правоохоронці встановили, що загинуло подружжя з Коломиї: 56-річна жінка і 54-річний чоловік. Біля тіла чоловіка виявлено обріз мисливської гладкоствольної рушниці та газовий пістолет. З'ясовано, що між подружжям виникла сварка, у ході якої чоловік заподіяв смерть своїй дружині, вистріливши у неї з рушниці. В результаті отриманого вогнепального поранення жінка померла на місці. Далі чоловік підпалив одну із кімнат будинку та покінчив життя самогубством – застрелився", - зазначають у поліції.

Читайте також: Аварія вантажівки на Прикарпатті: затримали чиновника, який дав дозвіл на перевезення

Також інформують, що в будинку поліцейські знайшли і вилучили передсмертну записку, у якій чоловік просить вибачення у рідних за вчинене.

За фактами умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України) та через незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами (ч. 1 ст. 263) відкрито кримінальне провадження. Триває перевірка.

Місцеві ЗМІ повідомляли, що загиблі - відомий у місті меценат та юрист Михайло Петрів та його дружина.

Фото: dzerkalo.media

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-