Бунт в одеській колонії почався за вказівкою

Бунт в одеській колонії почався за вказівкою "злодіїв у законі" - Аброськін

Укрінформ
Перший заступник глави Національної поліції — начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін заявив, що заворушення в одеській колонії, які сталися 27 травня, розпочалися за вказівкою «злодіїв у законі».
Про це інформує прес-служба МВС.

"Сьогодні в Одесі за вказівкою «злодіїв в законі» у виправній установі засуджені здійснили спробу захоплення адмінбудівлі та зробили підпал. Мета - дестабілізувати ситуацію, але завдяки грамотним діям працівників ДКВС та Національної поліції України їм цього не вдалося зробити. А ось «злодіям в законі» жити в нашій країні буде ще важче", - заявив він.

Як повідомляв Укрінформ, у Південній виправній колонії загального режиму №51 в Одесі сталися заворушення - арештанти протестували нібито через невдоволення умовами утримання та харчування. За попередніми даними, постраждали четверо працівників колонії — у них діагностували черепно-мозкові травми.

Читайте також: Бунт в Одеській колонії: у постраждалих працівників - черепно-мозкові травми

За інформацією Сергія Старенького, екс-керівника Державної пенітенціарної служби, конфлікт в'язнів та персоналу колонії триває вже кілька днів, а 27 травня переріс у відкрите протистояння. Ув'язнені побили і вигнали працівників колонії та влаштували підпал.

Державна установа «Південна виправна колонія (No 51)» - виправна колонія середнього рівня безпеки для чоловіків, вперше засуджених до позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-