Велодень у Чернігові: наймолодшому учаснику - 2,5 роки, найстаршому - 71

Велодень у Чернігові: наймолодшому учаснику - 2,5 роки, найстаршому - 71

Фото
Укрінформ
У Всеукраїнському Велодні, який у неділю пройшов у Чернігові, взяли участь 1715 велосипедистів. Найменшому було 2,5 року, найстаршому - 71.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив голова ГО "ВелоЧе" Андрій Вареник.

"Велодень пройшов за участі 1715 велосипедистів, це нормальна кількість (найбільше в якомусь році було 1896). Наймолодшому учаснику виповнилось два з половиною роки, найстаршому - 71. Цікавим гостем був 65-річний велолюбитель із Англії. До нас на Велодень він приїздив уже кілька років поспіль і тільки зараз заявив про себе. Ми його запросили на сцену, журналісти брали в нього інтерв’ю", - розповів організатор.

За словами Вареника, цьогорічний Велодень у Чернігові довго був під питанням через реконструкцію Красної площі та ремонти на прилеглих вулицях.

Читайте також: Велодень у Житомирі зібрав понад три тисячі учасників

Співрозмовник зазначив, що до цього кожен Велодень у Чернігові мав якусь особливість: у 2016-му році, зокрема, він позначився виступами екстремалів, у 2017-му пройшов у стилі ретро. Торік відзначався 10-річний ювілей цього популярного у Чернігові свята.

Маршрут сьогоднішнього велопробігу закінчився в центральному міському парку культури та відпочинку. Там відбулися пікніки, розважальні заходи та конкурси. Зокрема, три велолуки - корпоративний, командний і сімейний. Переможці отримували призи - такі як сертифікат на участь у "мізкобійні" (інтелектуальному заходи типу "Що? Де? Коли?") чи на відвідування фітнес-центру. Всіх учасників конкурсів пригощали лимонадом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-