Сильні опади на Закарпатті: зафіксовані підтоплення у трьох районах

Сильні опади на Закарпатті: зафіксовані підтоплення у трьох районах

Укрінформ
Унаслідок сильних опадів на території Закарпатської області зафіксовані підтоплення на території Іршавського, Хустського та Виноградівського районів області.

Про це інформує прес-служба МВС.

"Станом на 11:00 22 травня: унаслідок сильних опадів на території Закарпатської області зафіксовані підтоплення на території Іршавського, Хустського та Виноградівського районів. Усього на території області підтоплено 8 дворогосподарств, 273 га сільгоспугідь, 170 га пасовищ, а також пошкоджено 1 мостовий перехід та зруйновано 230 п.м берегоукріплень", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, у Іршавському районі, у с. Лисичово пошкоджено мостовий перехід через потічок Яблінець, зруйновано 20 метрів погонних берегоукріплення; у с.Вільхівка – підтоплено 50 га сільгоспугідь; у с. Бронька – зруйновано 210 метрів погонних берегоукріплення р. Красна; у м.Іршава-с.Сільце – підтоплено 35 га сільгоспугідь р. Іршавка; с. Заріччя, урочища Віраж, Морва та Легелив - підтоплено 50 га сільгоспугідь; у с. Ільниця – пошкоджено корінний берег потічка Яловий.

Читайте також: Синоптики попереджають про підвищення рівнів води у річках на заході України

У свою чергу, у Хустському районі, у с. Данилово підтоплено 4 дворогосподарства та 20 га пасовищ; у с.Стеблівка-с.Сокирниця – підтоплено 150 га пасовищ.

Також у Виноградівському районі, у с. Черна, місцевим стоком підтоплено 4 дворогосподарства та 3 га сільгоспугідь; у с. Дюла - підтоплено 35 га сільськогосподарських угідь.

"На даний час інформація щодо наслідків погіршення погодних умов уточнюється", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, за словами директора Укргідрометцентру Миколи Кульбіди, впродовж двох декад травня на території західних областей України випало від 150% до 230% місячної норми опадів.

Фото: zakarpattya.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-