Полтавські перевізники страйкують третій день - у мерії їх називають “шантажистами”

Полтавські перевізники страйкують третій день - у мерії їх називають “шантажистами”

Укрінформ
У Полтаві з суботи, 11 травня, триває страйк автоперевізників, які вимагають від міської влади підвищити ціни на проїзд в автобусах та маршрутних таксі.

Про це повідомляє у Facebook Асоціація перевізників Полтавщини.

"З 11 травня всі легальні перевізники Полтави були змушені припинити свою роботу через брак фінансових можливостей. Нам довелося офіційно відмовитися від дозволів на 66 міських маршрутів. Згідно з вимогами чинного законодавства, відповідні документи були передані до міськвиконкому", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Омеляна пропонують відновити обов'язковий техогляд авто

Виконувач обов'язків міського голови Полтави Олександр Шамота у відеозверненні до полтавців назвав страйкарів "шантажистами" і "вимагачами". Він заявив, що рішення про підвищення тарифів повинні прийматися у законний спосіб, а не шляхом ультиматумів. Шамота також висловив побоювання, що на ціні в 5 грн за проїзд в автобусах перевізники не зупиняться і восени-взимку вимагатимуть 8-10 грн.

Як повідомляв Укрінформ, автоперевізники Полтави вже вдавалися до подібних дій у грудні 2018 року. Після тижня страйку вони погодилися зачекати з підвищенням ціни на проїзд у автобусі з 4 до 5 грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-