Живі скульптури та шоу мімів: як у Бахмуті святкуватимуть День Європи

Живі скульптури та шоу мімів: як у Бахмуті святкуватимуть День Європи

Укрінформ
У місті Бахмут на Донеччині 18 травня гості та жителі міста зможуть взяти участь у різних змаганнях, майстер-класах та скуштувати традиційних страв країн ЄС.

Про це повідомляє прес-служба Донецької ОДА.

“Донецька обласна державна адміністрація запрошує всіх мешканців та гостей області приєднатися до святкування Дня Європи, який відбудеться 18 травня 2019 року в м. Бахмут. Для відвідувачів Нижнього парку м. Бахмут з 12:00 і до самого вечора працюватимуть фотозони – презентації країн Євросоюзу, виставка ужиткового, декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва. Також мешканців будуть вражати своїм талантом вуличні художники та музиканти, “живі скульптури” та мім-шоу”, - йдеться у повідомленні.

Крім того, усі бажаючі зможуть прийняти участь у спортивних змаганнях, хореографічних майстер-класах та майстер-класах з виготовлення сувенірної продукції, відвідати дискотеку в стилі 80-90-х, подивитися кращі європейські фільми та мультфільми, а також скуштувати традиційні страви країн Європейського Союзу.

Читайте також: Ліцею імені Берегового у Краматорську дадуть нову назву

Зазначається, що ввечері, наприкінці свята, для жителів та гостей виступить джазовий колектив під управлінням Майка Кауфмана-Портнікова.

В ОДА закликали жителів Донеччини не пропустити можливість на День Європи «за один день побувати в 28 країнах Євросоюзу».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-