З Донеччини до “Артеку” та “Молодої гвардії” направили 70 дітей

З Донеччини до “Артеку” та “Молодої гвардії” направили 70 дітей

Укрінформ
З Донецької області до дитячих центрів «Артек» та «Молода гвардія» направлено 70 дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Про це у середу повідомили в Департаменті соцзахисту населення Донецької ОДА.

«70 дітей Донецької області, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, направились на ІV тематичні зміни до дитячих центрів «Молода гвардія» та «Артек», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що 32 дитини направили до ДП «УДЦ «Молода гвардія» та 38 дітей – до ДП «МДЦ «Артек». Там діти відпочиватимуть 21 день.

Читайте також: Влада Луганщини розповіла, як оздоровила 26 тисяч дітей, 65 — за кордоном

Мета ІV-ої тематичної зміни в «Молодій гвардії» - «До кришталевих джерел». Вона передбачає формування екологічної культури підростаючого покоління.

У Міжнародному дитячому центрі «Артек» тема ІV зміни – це «Разом заради розвитку». Її мета - формування гуманістичного і толерантного ставлення до дітей та дорослих з особливими потребами, актуалізація знань підлітків щодо Конвенції про права людей з інвалідністю. Головними подіями зміни стануть: проект для дітей з особливими потребами «Ми різні, але разом ми сила!»; тиждень Європи в "Артеку", який буде присвячено європейській інтеграції України, розширення знань про ЄС; акція «Культурне різноманіття в ім’я діалогу та розвитку».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-