Вибух у Марганці: одна з постраждалих у вкрай тяжкому стані

Вибух у Марганці: одна з постраждалих у вкрай тяжкому стані

Укрінформ
П’ятеро поранених в результаті вибуху гранати у місті Марганець на Дніпропетровщині залишаються у лікарні, одна жінка потребує складної операції, її перевозять до Дніпра в обласну лікарню ім. Мечникова.

Про це сказав журналістам головний лікар Дніпровської лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Один із постраждалих (це жінка – ред.) у вкрай тяжкому стані. В даний час його доставляють в лікарню Мечникова. Він отримав поранення голови і тулуба, поранення осколкові і вкрай важкі», - зазначив Риженко.

За його словами, у інших потерпілих численні осколкові поранення, але життю людей нічого не загрожує, двоє з них лікуватимуться амбулаторно.

Офіцер поліції, який у момент вибуху був на виклику неподалік, отримав осколкове поранення лівого стегна.

Читайте також: Вибух у Марганці: поліція встановила особу загиблого

Також відомо, що товариш загиблого, який був разом із ним під час вибуху і також отримав поранення, нині охороняється поліцією.

У міській раді Марганця 8 травня відбулося засідання виконавчого комітету, де серед іншого піднімалось питання по ситуації з вибухом гранати в місті та можливої допомоги постраждалим. Як запевнила міський голова Олена Жадько, їм будуть надані всі необхідні ліки та подальша допомога.

Як повідомляв Укрінформ, 7 травня о 15:54 на вулиці Лермонтова в Марганці вибухнула граната, внаслідок чого одна особа загинула, четверо поранені (2 чоловіка та 2 жінки), серед них - співробітник групи реагування патрульної поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-