ДБР розслідує отруєння 57 нацгвардійців на Львівщині

ДБР розслідує отруєння 57 нацгвардійців на Львівщині

Укрінформ
Територіальне управління Державного бюро розслідувань у Львові відкрило кримінальне провадження за фактом харчового отруєння 57 нацгвардійців.

Про це інформує прес-служба відомства.

"За фактом отруєння військових внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 425 Кримінального кодексу України, за недбале ставлення військової службової особи до військової служби в умовах особливого періоду, крім воєнного стану", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, слідчі, отримавши інформацію про отруєння 57 військовослужбовців військової частини №4114 у Львові, провели огляд солдатської їдальні та продовольчих складів військової частини. Під час розслідування відібрані зразки продуктів за кухні та проби біологічного походження від персоналу їдальні. Цей матеріал досліджують у лабораторії Держпродспоживслужби у Львівській області.

За інформацією ДБР, наразі стан 57 військовослужбовців задовільний, усі вони перебувають під наглядом медиків.

Читайте також: На Львівщині до госпіталю з отруєнням потрапили майже 60 нацгвардійців

Як повідомлялося, звертатись до медпункту військової частини зі скаргами на розлад травлення нацгвардійці почали 29 квітня. Загалом було госпіталізовано 57 осіб.

За інформацією прес-служби Західного територіального управління Нацгвардії, напередодні усі хворі перебували на службі з охорони громадського порядку у Львові. До деяких із них приїжджали родичі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-