В Одеській області стріляли у народного депутата Урбанського

В Одеській області стріляли у народного депутата Урбанського

Укрінформ
Поліцейські розслідують обставини поранення народного депутата в Овідіопольському районі на Одещині Олександра Урбанського.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Одеської області.

“Під час конфлікту з директором готелю, де потерпілий – народний депутат України перебував у приватних справах, він отримав вогнепальне поранення ноги", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в ході огляду місця події слідчо-оперативною групою Овідіопольського відділу поліції було вилучено декілька гільз від пристрою травматичної дії.

"Наразі чоловіка, який підозрюється у вчиненні правопорушення, затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Його дії кваліфікуються ч.4 ст.296 (хуліганство) ККУ”, - інформує поліція.

Також повідомляється, що під час обшуку у підозрюваного були вилучені ще декілька одиниць незареєстрованої зброї. Відомості за вказаним фактом будуть внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ.

Слідство триває.

Читайте також: Депутату Волиньради кинули на подвір'я вибухівку

Як повідомило Укрінформу джерело, конфлікт стався під час приватної вечірки 7 травня в місцевому готелі у селі Санжейка. Між народним депутатом від "Блоку Петра Порошенка" Олександром Урбанським та директором готелю, екс-головою Белгород-Дністровської райадміністрації Володимиром З. виникла сварка через дружину нардепа. В Урбанського вистрілили з травматичної зброї, той отримав поранення в ногу.

Олександр Урбанський є народним депутатом, який обрався за мажоритарним округом №143 в Одеській області. Його брат, Анатолій Урбанський, наразі очолює Одеську обласну раду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-