У Карпатах сильні дощі підмили міст та підтопили будинки

У Карпатах сильні дощі підмили міст та підтопили будинки

Укрінформ
У Надвірнянському районі Івано-Франківщини після сильних опадів зупинили проїзд через міст, який сполучає села Пнів та Битків.

Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

« 01.05.2019 Надвірнянський район. Внаслідок підйому рівня води в ріці Бистриця - Надвірнянська відбулося підмивання під’їзної частини дороги залізобетонного моста, який сполучує село Пнів та смт. Битків Надвірнянського району. В результаті даної події рух по даному мосту зупинено. До смт. Битків є об'їзна дорога через с. Молодьків», - повідомляє управління ОДА.

За їхньою інформацією, місцева влада 2 травня планує здійснити роботи з укріплення моста.

Читайте також: На зміну дощам і шквалам іде тепло до +22

Крім того, у Коломийському районі після першотравневих опадів вийшла з берегів річка Сопівка. У селі Нижній Вербіж вона підтопила ділянку дороги та подвір’я 5-ти домогосподарств.

У Снятинському районі, повідомляє управління ОДА, ріка Прут підтопила 6 домоволодінь та 11 присадибних ділянок. Евакуація населення не проводилась. До ліквідації наслідків стихії залучили рятувальників та човни.

У Верховинському районі, біля села Зелене, сильні опади спричинили зсув ґрунту висотою до 1 метра, який перекрив дорогу. Наразі дорогу вдалося розчистити і проїзд там забезпечений.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-