В Одесі перевірили Куликове поле на вибухівку

В Одесі перевірили Куликове поле на вибухівку

Фото
Укрінформ
В Одесі вибухотехніки та кінологи перевірили територію Куликового поля та Соборної площі, встановлені фільтраційні пункти.

Про це інформує прес-служба МВС у Facebook.

"Наразі вибухотехніки та кінологи перевірили територію Куликового поля та Соборної площі. Встановлені фільтраційні пункти, на прилеглих вулицях обмежено рух транспорту", - йдеться у повідомленні.

У МВС також попередили одеситів та гостей міста про можливі провокації.

"Будь ласка, поставтеся до них з Одеським гумором, бо про вашу безпеку подбають правоохоронці. Всім вдалого дня", - додали у міністерстві.

Як повідомлялося, 1 квітня перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий заявив, що усі підрозділи МВС готові реагувати на будь-які провокації та виклики - охорону порядку 2 травня в Одесі забезпечать 2500 правоохоронців.

Нагадаємо, 2 травня 2014 року в центрі Одеси відбулися зіткнення між проросійськими і проукраїнськими активістами.

Читайте також: На вулиці Одеси 2 травня вийдуть 2500 правоохоронців

Учасники одеського Антимайдану напали на колону вболівальників одеського ФК «Чорноморець» і харківського «Металіста», активістів місцевої «Самооборони» та Євромайдану. Під час сутичок пролунали постріли, загинуло кілька людей.

Проукраїнські сили почали тіснити антимайданівців до Куликового поля, де спалили їхній табір. Антимайданівці забарикадувалися у Будинку профспілок. Сторони конфлікту закидали одні одних пляшками із запальною сумішшю, стріляли. Невдовзі в будівлі виникла пожежа.

Загалом під час заворушень в Одесі загинуло 48 людей, більшість - у Будинку профспілок. Понад 200 людей звернулися по медичну допомогу.

Слідство встановило, що масові заворушення в Одесі були організовані й умисно сплановані.

Фото: npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-