"Вода Донбасу" відновить водопостачання на Донеччині

Укрінформ
КП "Вода Донбасу" відновить постачання води на Донеччині після здійснення передоплати Донецькою військово-цивільною адміністрацією.

Про це під час години запитань до уряду сказав віце-прем'єр-міністр — міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми ухвалили рішення про надання ліцензії КП "Вода Донбасу". За три місяці вони не заплатили жодної гривні за поставлену електроенергію. На них оформлена ліцензія, їм дасть передоплату Донецька військово-цивільна адміністрація, водопостачання буде відновлене на всій території", - сказав Зубко.

Він наголосив, що деякі міста також заборгували перед "Водою Донбасу".

Читайте також: Міжнародні організації відправили на окупований Донбас 5 вантажівок гумдопоми

"Маріуполь винен 200 млн грн, Бахмут — 9 млн грн. Розрахунки за оптові поставки води не проведені. Зараз ми проводимо перевірку на рівні області щодо фінансово-господарської ситуації “Води Донбасу”. Чому вони, збираючи кошти, не сплатили жодної гривні на ринок електроенергії?" - зазначив Зубко.

Він також додав, що буде проведена перевірка щодо невиконання владою міст своїх обов'язків щодо розрахунків з підприємством.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-