Начальник Одеської поліції йде у відставку

Начальник Одеської поліції йде у відставку

Укрінформ
Керівник Одеського главку Нацполіції Дмитро Головін вирішив звільнитися з посади. Про подачу 23 квітня відповідної заяви генерал поліції 3-го рангу повідомив журналістам, не вказуючи причин відставки.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні написав рапорт за власним бажанням, чекаю розгляду. Я так для себе вирішив", - сказав Головін.

Генерал не став пояснювати, з чим пов'язане це рішення. Не коментують ситуацію у відділі комунікацій ГУ НП в області, не розмістив про це повідомлення Головін і на своїй сторінці у Facebook.

Під час останнього приїзду до Одеси глава МВС Арсен Аваков назвав її "кримінальною столицею", давши таким чином певну оцінку роботи правоохоронців.

У разі підписання заяви про відставку Головіна на цю посаду може бути призначений керівник ГУ НП в Харківській області Олег Бех, прогнозують ЗМІ, мотивуючи це тим, що раніше, з травня 2014 року по лютий 2015 року, Бех очолював УБОЗ ГУ МВС в Одеській області.

Дмитра Головіна призначили начальником Одеської поліції у листопаді 2016 року.

Читайте також: Голова Тернопільської ОДА зібрався у відставку одразу після інавгурації

Як повідомлялося, 22 квітня голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка та голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко заявили про відставку. Також 23 квітня Геннадій Москаль подав Президенту України Петру Порошенку заяву про звільнення з посади голови Закарпатської ОДА.

Фото Нацполіції

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-