Масові мінування в Харкові: всі повідомлення надійшли з окупованих територій

Масові мінування в Харкові: всі повідомлення надійшли з окупованих територій

Укрінформ
Поліція фіксує, що всі повідомлення про замінування надходять з окупованих територій.

Про це повідомив у Facebook радник міністра внутрішніх справ України Іван Варченко у день виборів.

"Зберігається активність Російської Федерації та її сателітів на окупованих територіях щодо повідомлень про замінування на територіях, підконтрольній Україні, де масово збираються люди. Повідомлення про замінування надходять з окупованих територій. Ми готувалися до таких провокацій, тому наші вибухотехніки працюють", - написав Варченко.

Як повідомляв Укрінформ, 21 квітня протягом дня у Харкові "замінували" 11 об'єктів - від міжнародного аеропорту "Харків" до низки готелів, починаючі з п'ятизіркового "Харків Палас", що біля площі Свободи центрі міста, до торгівельно-розважальних центрів та кінотеатру.

Читайте також: У Харкові евакуюють залізничний вокзал, три заводи і ТЦ

За всіма повідомленнями виїжджали слідчо-оперативні групи, кінологічна служба, експерти-криміналісти та вибухотехніки. Поліцейські обстежили усього близько 118490 кв.м приміщень, 53000 кв.м прилеглої території, евакуювали 7916 громадян. жодних вибухових пристроїв або небезпечних речовин правоохоронці не виявили.

Сьогодні, 22 квітня, зранку поліція перевіряє повідомлення про вибухівку на п’яти об’єктах у Харкові - на Південному залізничному вокзалі, двох заводах на проспекті Московському, заводі на вулиці Енергетичній, торговельному центрі на проспекті Ювілейному.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-