Полторак перевірив, як на Прикарпатті будують гуртожитки для військових

Полторак перевірив, як на Прикарпатті будують гуртожитки для військових

Фото
Укрінформ
На Прикарпатті, у місті Коломия, міністр оборони України Степан Полторак перевірив стан військової інфраструктури пункту постійної дислокації окремої гірсько-штурмової бригади Оперативного командування «Захід».

Про це повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

«Сьогодні, 18 квітня, міністр оборони України Степан Полторак перебував з робочою поїздкою в Івано-Франківській області. У м.Коломия він перевірив стан розбудови військової інфраструктури пункту постійної дислокації окремої гірсько-штурмової бригади ОК «Захід». … Міністр оглянув будівництво гуртожитків, а також проаналізував готовність підрозділів тилового забезпечення до зустрічі особового складу військової частини після повернення з району проведення ООС у травні», - повідомляє прес-служба ОДА.

За їхньою інформацією, Полторак зізнався, що основна мета його візиту – це зустріч з родинами військовослужбовців. Він вручив рідним військових відзнаки Міністерства оборони України «Знак пошани».

Степан Полторак з робочою поїздкою в Івано-Франківській області / Фото: Івано-Франківська ОДА

Відомо, що ремонтні роботи на території військової частини у Коломиї розпочали у 2015 році. Тут вже проведено реконструкцію мереж тепло- та електропостачання, здійснено капітальний ремонт будівель казарми, штабу та їдальні. Із запланованих трьох казарм покращеного планування для військових за контрактом вже зведені дві. Вартість однієї такої казарми сягає понад 14 млн грн. Одна будівля розрахована на проживання 125 осіб. Найближчим часом тут планують спорудити фізкультурно-оздоровчий комплекс та лазне-пральний комбінат, збудувати гуртожиток для сержантського складу і багатоквартирний будинок для сімейних військовослужбовців.

Читайте також: У Конотопі зустріли 58 бригаду із зони ООС

Торік в Україні стартувала програма, яку контролює особисто Президент України - Верховний Головнокомандувач, щодо будівництва 184 казарм покращеного типу на територіях військових містечок в 21 області України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-