Заводи, райради та школи: у Дніпрі “замінували” 11 об'єктів

Заводи, райради та школи: у Дніпрі “замінували” 11 об'єктів

Укрінформ
Дніпро зранку 18 квітня накрила нова хвиля повідомлень про замінування. До поліції надійшло 11 таких повідомлень - стільки ж, як і за попередню добу.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у прес-службі ГУ НП у Дніпропетровській області.

«Починаючи з 9 ранку 15 хвилин до 11 години 20 хвилин надійшло одинадцять повідомлень на спеціальні лінії «102» про закладені вибухові пристрої на територіях трьох заводів – ДМЗ, «Коменмет», «Укренергочормет», Новокодакській, Шевченківській та Центральній районних радах, а також п’яти середніх загальноосвітніх школах», - повідомили у поліції.

На 13 годину перевірено приміщення Шевченківської райради, вибухових та небезпечних предметів не виявлено.

На час перевірки були евакуйовані працівники та відвідувачі усіх трьох районних рад та школярі.

У поліції попередньо говорять, що повідомлення робила одна й та ж людина.

Як повідомляв Укрінформ, 17 квітня в Дніпрі було 11 повідомлень про мінування - управління статистики, управління юстиції, виконкому, міської ради, метрополітену, автовокзалу, залізничного вокзалу та готелів. Всі вони не підтвердилися. За фактами неправдивих повідомлень зареєстровані кримінальні справи.

Читайте також: Шевченківський райсуд після "мінування" відновив свою роботу

Також за вечір неділі, 14 квітня, правоохоронці у Дніпрі отримали сім неправдивих повідомлень про замінування - аеропорту, трьох торговельних центрів і трьох готелів у Дніпрі.

У день голосування у першому турі виборів Президента України 31 березня у Дніпрі також надійшли повідомлення про замінування 9 виборчих дільниць. Згодом голова Національної поліції України Сергій Князєв сказав, що ці повідомлення надходили з території Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-