В Одесі затримали наркоторговців з психотропами на мільйон

В Одесі затримали наркоторговців з психотропами на мільйон

Фото, відео
Укрінформ
Поліція викрила злочинну групу у складі п’яти наркоторговців, яка діяла на території Одеси. 

Про це повідомляє відділ комунікацій Одеського ГУ Нацполіції.

"Учасники злочинної групи розповсюджували психотропні речовини на території міста. У них вилучено наркотичні засоби вартістю близько 1 мільйона гривень. До складу групи входили особи від 24 до 37 років, а координувала дії 28-річна одеситка”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час санкціонованих обшуків у зловмисників виявлено та вилучено близько кілограма психотропних речовин, спеціальні пристрої для їх вживання, пакувальний матеріал, електронні ваги, зброю, засоби мобільного зв’язку з клієнтською базою, банківські картки та записні книжки з адресами та даними клієнтів.

Усе вилучене направлено на експертизу, а учасників злочинної групи затримано й поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Правоохоронці проводять заходи по встановленню інших осіб, які причетні до злочинної схеми наркоторговців.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-