У Краматорську представники ЮНІСЕФ обговорили підтримку постраждалим дітям

У Краматорську представники ЮНІСЕФ обговорили підтримку постраждалим дітям

Фото
Укрінформ
У Краматорську представники ЮНІСЕФ розглянули питання соціально-психологічної підтримки дітей, які постраждали від насильства на Сході України.

Про це повідомляє прес-служба Донецької ОДА.

«Сьогодні, 10 квітня, в Донецькій ОДА відбулась зустріч першого заступника голови Донецької облдержадміністрації Євгена Вілінського, заступника очільника області Ігоря Стокоза та керівників структурних підрозділів ОДА з Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні... Розглядали питання соціально-психологічної підтримки дітей, за різних обставин постраждалих від насильства», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що під час заходу провели оцінку програми ЮНІСЕФ щодо надання психосоціальної підтримки та програм захисту дітей у Східній Україні, а також визначили ефективність діяльності ЮНІСЕФ та його партнерів.

Вілінський зазначив, що область, в першу чергу, цікавлять результати, за якими оцінюватиметься проект ЮНІСЕФ, тобто критерії оцінки.

Читайте також: ЮНІСЕФ обіцяє Україні підтримку в реформуванні інтернатних закладів

Він підкреслив, що для області дуже важливо, аби існувала якась система інтегрованої оцінки в плані психологічно-соціальної підтримки, щоб зрозуміти, наскільки той чи інший проект мав успішний результат та сприятливо вплинув на життя, здоров’я людей, які потребували певного типу допомоги.

Як зазначили в ОДА, з 2018 року в рамках реалізації проекту «Запровадження інтегрованої системи надання соціальних послуг на рівні 12 ОТГ Донецької та Луганської області» забезпечується своєчасна та якісна соціальна підтримка вразливих дітей, сімей з дітьми шляхом запровадження в їх громадах інтегрованої системи організації надання соціальних послуг.

Фото: Прес-служба Донецької облдержадміністрації

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-