У Харкові біля АЗС з цистерни витекло 7 тонн бензину

У Харкові біля АЗС з цистерни витекло 7 тонн бензину

Фото, відео
Укрінформ
У Харкові через пошкодження цистерни на проїжджу частину витекло сім тонн бензину. Рятувальники провели комплекс необхідних робіт, чим запобігли займанню палива.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Харківській області.

“10 квітня о 13:28 до служби порятунку надійшло повідомлення про надзвичайну подію, що сталася на в’їзді до автозаправної станції на вул. Шевченка, 9 міста Харкова. Водій бензовоза, під’їжджаючи до АЗС, не врахував кут підйому на в’їзді, в результаті чого зачепився зливним клапаном цистерни за асфальтове покриття. Паливо з цистерни почало виливатись на проїжджу частину”, - йдеться у повідомленні.

До місця виклику прибуло 4 відділення на автоцистернах, одне - на аварійно-рятувальному автомобілі та одне відділення хімічної служби ГУ ДСНС. Рятувальники провели комплекс необхідних робіт зі змивання пального та охолодження цистерни бензовоза задля запобігання займанню палива.

Читайте також: На Вінниччині рятувальники отримали два спецавтомобілі вартістю 6,5 млн гривень

Зазначається, що всього з одного з відсіків 30-кубової цистерни витекло 7 тонн бензину. Після того, як відсік цистерни став порожнім, бензовоз заднім ходом розвернувся з підйому на рівну частину дороги.

Наразі правоохоронними органами за даним фактом проводиться перевірка.

Фото: ДСНС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-