На Вінниччині рятувальники отримали два спецавтомобілі вартістю 6,5 млн гривень

На Вінниччині рятувальники отримали два спецавтомобілі вартістю 6,5 млн гривень

Укрінформ

Голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій та Вінницький міський голова Сергій Моргунов передали  підрозділам ГУ ДСНС у Вінницькій області дві пожежні машини, придбані за кошти обласного та міського бюджетів.

Спецавтомобілі отримали бійці Державної пожежно-рятувальної частини №16 м. Бершадь, вартість якого 3,7 млн грн. та бійці ДПРЧ-4 м.Вінниці, вартістю 2,8 млн грн. Обидва автомобілі  оснащені сучасним обладнанням.

Валерій Коровій, передаючи автомобіль в користування Бершадських рятувальників, повідомив, що у керівництва області попереду є ще багато перспективних планів для покращення матеріально-технічної бази служби надзвичайних ситуацій Вінниччини.   

Слід зазначити, що автівка для Бершадських рятувальників – це спеціальна аварійно-рятувальна машина швидкого реагування Iveco Daily 3515DH (CAPM-C), яка залучатиметься, зокрема, для допомоги постраждалим під час ДТП, адже в її комплектацію додатково до обов’язкового набору інструментів входить  пристрій для аварійного відкриття (розсуву) дверей.

Авто PEUGEO BOXER CDC-35+L4H130F (АПД-2), для бійців обласного центру ДСНС передав Сергій Моргунов. Він зауважив, що вінницькі рятувальники мають високі показники ефективності роботи, минулого року ними було здійснено близько тисячі виїздів та  врятовано 15 життів.

У свою чергу, начальник ГУ ДСНС України у Вінницькій області Руслан Шевчук, зазначив, що Вінницький гарнізон є одним з кращих в Україні та запевнив, що сьогоднішня передача спецавтомобілів є значною подією, яка відбувається не в кожній області. Але поряд з цим, за словами Руслана Шевчука, наразі є ще потреба у придбанні 9 таких автівок  для районів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-