На Луганщині майже шість тисяч учасників зареєструвалися складати ЗНО

На Луганщині майже шість тисяч учасників зареєструвалися складати ЗНО

Укрінформ
Для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні 2019 року в Луганській області зареєструвалися 5750 учасників.

Про це розповів сьогодні на брифінгу директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Юрій Стецюк, передає прес-служба Луганської обласної державної адміністрації.

«Він зазначив, що заклади освіти Сєвєродонецька, Лисичанська, Кремінної, Рубіжного вже взяли активну участь у проведені апробації тестових матеріалів, до якої було залучено 1710 учнів одинадцятих класів. Пробне ЗНО відбулося 16 березня з української мови та 23 березня з математики, фізики, історії України, хімії, географії, біології, іноземних мов на 12 пунктах тестування», - йдеться в повідомленні прес-служби ЛОДА.

Реєстрація для участі у ЗНО (основна сесія) відбувалася з 5 лютого по 18 березня 2019 року. У разі необхідності учасникам була надана можливість до 25 березня внести зміни до реєстраційних даних. Для окремих категорій осіб передбачено додатковий період реєстрації – з 3 до 21 травня 2019 року.

Серед них випускники закладів загальної середньої освіти – 3171 особа, випускники закладів професійної (професійно-технічної) освіти – 1183 особи, випускники закладів вищої освіти – 1012 осіб, випускники минулих років – 574 особи.

Основну сесію ЗНО буде проведено з 21 травня до 13 червня.

Читайте також: На ЗНО зареєструвалося 240 тисяч учасників

Для проведення ЗНО-2019 створено 27 пунктів тестування у Сєвєродонецьку, Лисичанську, Рубіжному, Новоайдарі, Попасній, Старобільську, Сватовому, Біловодську, селищі Широкий Станично-Луганського району.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-