Вінниця завершує опалювальний сезон з боргом за тепло і воду на 110 мільйонів

Вінниця завершує опалювальний сезон з боргом за тепло і воду на 110 мільйонів

Укрінформ
У Вінниці опалювальний сезон завершується з боргами населення за спожите тепло та гарячу воду на рівні 110 млн грн.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила в. о. начальника відділу документообігу, роботи зі ЗМІ і громадськістю КП «Вінницяміськтеплоенерго» Сніжана Шпікіна.

«На виконання рішення виконкому міської ради КП Вінницької міськради «Вінницяміськтеплоенерго» сьогодні завершує опалювальний сезон 2018-2019 року для житлового фонду та інших споживачів. На цей момент відкритим залишається питання розрахунку споживачів за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання. Станом на початок квітня борг населення сягає 110 мільйонів гривень», - повідомила Шпікіна.

Читайте також: У підземних сховищах України залишається 8,8 мільярда кубів газу

За її словами, під час опалювального сезону «Вінницяміськтеплоенерго» повністю забезпечило всіх своїх споживачів послугою з централізованого опалення та гарячого водопостачання, відпустивши близько 695 тис. Гкал теплової енергії. Однак, рівень розрахунків за них неналежний: споживачі заборгували підприємству 110 млн грн (без нарахувань за березень).

Підприємство бореться зі злісними неплатниками, застосовуючи всі можливі важелі впливу відповідно до законодавства, - штрафи, пеню, судовий і виконавчий збори, неможливість отримати субсидію, заборона виїзду за кордон та арешт майна й внесення до єдиного реєстру боржників.

Окрім того, на підприємстві укладено 240 договорів на реструктуризацію заборгованості на загальну суму понад 1,5 млн гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-