У Херсоні Мангеру надягли електронний браслет

У Херсоні Мангеру надягли електронний браслет

Укрінформ
Правоохоронці надягли електронний браслет голові Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру, який підозрюється в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк.

Про це у коментарі Укрінформу повідомив речник Національної поліції Ярослав Тракало.

“Сьогодні в обід у Дніпровському відділенні поліції Херсона на виконання ухвали суду йому (Мангеру - ред.) було одягнено електронний засіб стеження. Поліція відстежуватиме його переміщення, місце перебування”, - сказав Тракало.

За його словами, Мангер має право пересуватися по Херсону. Водночас, згідно з ухвалою суду, будь-який виїзд Мангера за межі міста має здійснюватися винятково з дозволу слідчого Служби безпеки України, підкреслив Тракало.

Як повідомляв Укрінформ, 11 лютого генпрокурор Юрій Луценко поінформував, що голові Херсонської облради Владиславу Мангеру оголошено підозру в організації вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк.

У ніч проти 15 лютого суд обрав Мангеру запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави у сумі 2 млн 497 тисяч 300 гривень. Заставу за нього вніс адвокат.

Водночас 3 квітня Шевченківський райсуд Києва частково задовольнив клопотання прокуратури про зміну запобіжного заходу Мангеру і ухвалив рішення вдягти електронний браслет на підозрюваного та забрати у нього закордонні паспорти.

Читайте також: Суд відхилив клопотання про зменшення застави Мангеру

Катерину Гандзюк 31 липня 2018 року облили сірчаною кислотою біля її будинку у Херсоні. Опіками було уражено 30% тіла жінки. Вона перенесла кілька операцій. 4 листопада 2018 року Гандзюк померла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-