Прокурори вимагають для екс-торнадівця Пугачова довічне

Прокурори вимагають для екс-торнадівця Пугачова довічне

Фото
Укрінформ
Вирок екс-бійцю розформованого підрозділу «Торнадо» Олександру Пугачову, якого обвинувачують у вбивстві двох патрульних поліцейських у Дніпрі, зачитають після перерви в засіданні.

Наступне засідання суду відбудеться 8 квітня.

Про це стало відомо під час судового засідання у Кіровському районному суді м Дніпро, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Суддя запропонував Пугачову сказати останнє слово. Той відмовився, сказавши, що йому треба для цього підготуватися. Раніше на засіданнях суду протягом двох років Пугачов вперто мовчав.

Суд вийшов до дорадчої кімнати, зробивши перерву в засіданні до 8 квітня.

Судове засідання у справі Олександра Пугачова у Дніпрі / Фото: М'якшиков Микола, Укрінформ

Як зазначив прокурор відділу прокуратури Дніпропетровської області Олексій Семенюк, сторона обвинувачення наполягала на призначенні покарання за вчинення злочинів Пугачовим у вигляді довічного позбавлення волі. Це найсуворіше покарання за Кримінальним кодексом.

Як повідомляв Укрінформ, 25 вересня 2016-го року біля автовокзалу у Дніпрі водій зупиненого за порушення правил дорожнього руху автомобіля застрелив двох поліцейських. Злочинець утік із місця події. Працівник патрульної поліції Артем Кутушев загинув на місці. Пізніше в лікарні померла поранена злочинцем патрульна Ольга Макаренко.

Читайте також: Чотирьом екс-бійцям "Торнадо" і двом працівникам СІЗО оголосили підозри

Сам злочинець, отримавши поранення у живіт від патрульного, прийшов до лікарні імені Мечникова, де його цього ж дня й затримали. Ним виявився екс-боєць розформованого підрозділу «Торнадо» Олександр Пугачов.

Патрульні зупинили тоді Пугачова за порушення правил і попросили документи для перевірки. Оскільки він уже 2 роки перебував у розшуку за скоєння важких злочинів, – відкрив вогонь.

24 січня 2017 року обвинувальний висновок щодо Пугачова передали до суду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-