У Франківську запустили SMS-оплату проїзду в транспорті

У Франківську запустили SMS-оплату проїзду в транспорті

Укрінформ
В Івано-Франківську з 3 квітня абоненти Vodafone Україна можуть оплачувати проїзд у комунальному транспорті за допомогою SMS.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі компанії.

"Вже відсьогодні, 3 квітня, оплатити за проїзд у тролейбусах та комунальних автобусах Івано-Франківська клієнти Vodafone зможуть за допомогою SMS", - йдеться у повідомленні.

Інформаційні таблиці з інструкцією для пасажирів та кодами для повідомлень розміщені у салонах івано-франківського комунального транспорту. Тож пасажирам потрібно буде обрати потрібний код та надіслати його у SMS-повідомленні на короткий номер 877. Протягом 1-2 хвилин пасажир отримає SMS-підтвердження оплати з унікальним кодом та інформацією про тип придбаного квитка.

"Наші клієнти у Львові вже майже місяць користуються SMS-оплатою – можемо сміливо констатувати, що безготівковий спосіб розрахунку у транспорті набирає популярності. Ми зі свого боку плануємо заохочувати своїх клієнтів використовувати саме цей спосіб оплати проїзду", – зазначив заступник генерального директора Vodafone Україна Костянтин Воробйов.

Здійснити SMS-оплату у транспорті можуть клієнти передплаченого зв’язку, у яких на балансі мобільного рахунку є достатньо коштів. Додаткові кошти за надсилання SMS повідомлення не стягуються.

Читайте також: На Прикарпатті туристам запропонують глемпінги

Як повідомлялось, Vodafone – одна з найбільших світових телекомунікаційних компаній, що надає широкий спектр послуг, включаючи мобільний голосовий зв'язок, передачу даних, обмін повідомленнями, фіксований інтернет і кабельне телебачення. Оператор працює у 25 країнах, має партнерські угоди з операторами 44 країн і надає послуги фіксованого широкосмугового доступу в інтернет на 19 ринках. Станом на 31 грудня 2018 року Vodafone надавав послуги близько 700 млн абонентів мобільного зв'язку і 21 млн користувачів фіксованого інтернету.

Фото: pravda.if.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-