Тваринництво та новітні агротехнології: на Луганщині з’явиться

Тваринництво та новітні агротехнології: на Луганщині з’явиться "Школа фермерів"

Укрінформ
Агенція регіонального розвитку презентує створення унікального короткострокового навчального курсу «Школа фермерства» в Луганській області.

Інформація оприлюднена на сторінці Луганської обласної держадміністрації в Facebook.

«Цей проект отримав підтримку з боку міжнародних донорських організацій. Курс буде наповнений модулями з тваринництва, рослинництва, новітніх агротехнологій та використання відновлювальної енергетики, а також модулем бізнес-планування та питань кооперації», - йдеться в повідомленні прес-служби ЛОДА.

Презентація проекту відбулася в рамках однієї з виїзних нарад по територіях області, організованих Департаментом агропромислового розвитку Луганської ОДА.

Читайте також: Марина Порошенко відзначила розвиток інфраструктури на Луганщині

Особливістю заходів була участь у них спеціалістів Луганського відділення Укрдержфонду підтримки фермерських господарств, Головного управління Держпродспоживслужби, Державної фіскальної служби у Луганській області та інших відомств, які надали консультації з питань оподаткування в агробізнесі, земельних відносин, надання банківських послуг для аграріїв.

До участі були залучені представники районних управлінь агропромислового розвитку, сільгосппідприємств, сімейних фермерських господарств, органів місцевого самоврядування та зацікавлені жителі дев’яти районів області.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-