Вибухи у Кропивницькому: прокуратура оголосила підозри

Вибухи у Кропивницькому: прокуратура оголосила підозри

Укрінформ
За фактом масштабних вибухів у Кропивницькому оголошено підозру керівнику ТОВ «Елан-Ві» та головному інженеру.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.

"За процесуального керівництва Кіровоградської місцевої прокуратури та злагодженої, скоординованої роботи правоохоронних органів керівнику ТОВ «Елан-Ві» та головному інженеру цього підприємства повідомлено про підозру у порушенні правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило тяжкі наслідки, тобто за ч. 2 ст. 272 Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що прокуратурою готується до суду клопотання щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу. Слідство наполягатиме на триманні під вартою.

У прокуратурі додали, що інженера правоохоронцями було затримано в порядку ст. 208 КПУ України при спробі залишити територію України. Керівник підприємства до цього часу перебуває в лікарняному закладі під охороною.

Читайте також: Пожежа у Кропивницькому: четверо людей постраждали, згоріло 18 авто

Крім того, правоохоронні органи закликають громадян, які вважають себе постраждалими від вибухів, звернутись до Кропивницького відділу Національної поліції або Кіровоградської місцевої прокуратури.

Як повідомляв Укрінформ, 27 березня ввечері на АЗС у Кропивницькому виникла масштабна пожежа. Було травмовано четверо людей, двоє з яких рятувальники.

Унаслідок пожежі знищено десять вантажних та вісім легкових автомобілів і пошкоджено два вантажних та вісім легкових транспортних засобів, будівлю трансформаторної підстанції.

За фактом надзвичайної події, пов’язаної з вибухами на газозаправній станції у Кропивницькому, поліція розпочала кримінальне провадження про порушення правил безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-