Пожежа у Кропивницькому: четверо людей постраждали, згоріло 18 авто

Пожежа у Кропивницькому: четверо людей постраждали, згоріло 18 авто

Відео
Укрінформ
Під час пожежі, яка сталася на АЗС у Кропивницькому напередодні ввечері, опіки отримали двоє рятувальників і двоє цивільних осіб.

Про це повідомляє прес-служба Управління ДСНС України в Кіровоградській області.

"Унаслідок пожежі травмовано 4 осіб (з них 2 співробітників ДСНС), які наразі перебувають у Кіровоградській обласній лікарні, а саме: начальник караулу 1 ДПРЧ 1 ДПРЗ м. Кропивницький, старший помічник начальника чергової зміни (з питань оперативного реагування) ОКЦ Управління та двоє громадян 1960 та 1977 р.н.", - йдеться у повідомленні.

Прес-служба міської ради Кропивницького інформує, що двоє співробітників ДСНС отримали опіки І, ІІ ступеня.

"Ще одна цивільна особа 1960 року народження отримала опіки тулуба ІІ, ІІІ ступеня, її стан важкий і громадянин знаходиться в реанімаційному відділенні Кіровоградської обласної лікарні", - додали у прес-службі.

Як зазначається, унаслідок пожежі знищено десять вантажних та вісім легкових автомобілів і пошкоджено два вантажних та вісім легкових транспортних засобів, будівлю трансформаторної підстанції.

Міський голова Андрій Райкович зазначив, що рятувальники оперативно локалізували пожежу і безпосередньої загрози для жителів міста немає. На період ліквідації наслідків вибуху від електропостачання відключені найближчі мікрорайони.

У свою чергу, рятувальники інформують, що було врятовано поруч розташовану автогазозаправну станцію, близько 20 одиниць автомобільного транспорту, п'ять поруч розташованих приватних житлових будинків та трансформаторну підстанцію.

За фактом надзвичайної події, пов’язаної з вибухами на газозаправній станції у Кропивницькому, поліція розпочала кримінальне провадження про порушення правил безпеки.

Читайте також: Рятувальники ліквідували велику пожежу на АЗС в Кропивницькому

Як повідомляв Укрінформ, пожежа розпочалася 27 березня близько 20:00. За попередніми даними, відбулось горіння трьох вантажних автомобілів (цистерни з газозаправним обладнанням). Під час гасіння пожежі сталося сім вибухів різної потужності, внаслідок чого було знищено вісім легкових автомобілів, десять вантажних автомобілів, три металевих вагончики загальною площею 16 кв. м.

Рятувальники локалізували пожежу о 20:55 та о 22:45 – ліквідували.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-