Суд допитає народного депутата Лещенка у

Суд допитає народного депутата Лещенка у "справі Труханова"

Укрінформ
Суд Одеси за участю прокурорів САП допитає народного депутата Сергія Лещенка у кримінальному провадженні стосовно мера Геннадія Труханова та інших осіб, обвинувачених у заволодінні 185 млн грн під час купівлі будівлі колишнього заводу "Краян".

Про це 27 березня повідомив у суді прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Валентин Мусіяка, що є одним з представників сторони обвинувачення, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Народний депутат Лещенко має намір завтра, 28 березня, прибути до Одеси, щоб надати суду свідчення щодо відомих йому обставин, пов'язаних з придбанням мерією за завищеною ціною будівлі колишнього заводу "Краян", - сказав прокурор Мусіяка, відповідаючи на запитання одного з адвокатів фігурантів кримінального провадження.

Як повідомлялося, САП недавно запросила народного депутата Сергія Лещенка до Малиновського райсуду як свідка у "справі Труханова" після того, як нардеп повідомив у Facebook про відомі йому деякі обставини щодо придбання будівлі колишнього "Краяну".

Читайте також: Справа "Краяна": суд допитав депутатів одеської мерії

Прокурори САП звинувачують мера Одеси Геннадія Труханова і групу посадовців у тому, що вони організували придбання адмінбудівлі заводу "Краян" за завищеною ціною - 185 мільйонів гривень. Встановлено, що ринкова ціна об’єкта нерухомості становила 92 мільйони гривень, а незадовго до придбання мерією будівлю "Краяна" було придбано за 11,5 мільйона гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-