Гройсман нагадав місцевій владі про необхідність підтримувати культуру та спорт

Гройсман нагадав місцевій владі про необхідність підтримувати культуру та спорт

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман зауважив, що місцева влада має ефективно використовувати кошти не лише на розвиток інфраструктури, але й на культуру та спорт.

Про це він сказав під час засідання уряду 27 березня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Важливо, щоб всі фінансові ресурси, які передані на місцевий рівень, а це сотні мільярдів, щоб вони правильно і стратегічно використовувались в інтересах українських громадян. Зокрема є чіткий механізм державної підтримки. Ми передали сотні мільярдів на місця у вигляді місцевих бюджетів, окремо ми маємо інструменти підтримки через державне одфінансування", - сказав Гройсман.

Він додав, що підтримуючи інфраструктурні проекти місцева влада має не забувати про необхідність підтримки культури, масового спорту, фізкультури.

Читайте також: Національна символіка стане обов'язковою на формі українських спортсменів — Жданов

Гройсман наголосив, що 1 квітня буде п'ята річниця від прийняття Кабінетом міністрів Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні.

За його словами, реформа децентралізації влади дала значні фінансові ресурси для територіальних громад на вирішення багатьох накопичених проблем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-